MofuCon 2023 TRGOVSKA ČETRT

Dobrodošli v Trgovski četrti na MofuConu 2023 - tam, kjer se stvarnost stika s čarobnimi svetovi animeja! Raziskujte to čarobno avenijo, kjer so izdelki enkratni, domišljija brezmejna in strast do anime kultura očitna.

Vsaka trgovina na tej poti ponuja ekskluzivne izdelke, ki so kot nalašč za prave ljubitelje anime umetnosti. Poiščite svoj kos anime mode, zbirateljski predmet ali druge edinstvene dobrote, ki bodo vašemu anime doživetju dodale piko na i.
Družabne igre

TOjeTO

Trgovina TojeTo ponuja vrsto družabnih iger, iger igranja vlog in drugih oblik namizne zabave.

V njej najdete še kopico miselnih iger in izzivov ter ogromno drugih pametnih igrač, ki zaposlijo vaše možgane.
Azijska hrana

Svilna pot

Najljubša trgovina vseh, ki se navdušujejo nad azijskimi in zlasti japonskimi prigrizki in sladkarijami.

V naši ponudbi imamo največjo izbiro mochijev, pockyjev, japonskih gaziranih pijač ramune in instant rezancev, kot so mega popularni Buldak. Zahtevnejši pa pri nas najdejo sestavine, s katerimi v svoji kuhinji pričarajo avtentične okuse različnih azijskih kuhinj, od indijske do japonske in korejske.
Trgovina z domišljijo

ČRNA LUKNJA

Naši prostori so odprti vsak dan razen ob nedeljah. Vabimo vas da nas obiščete!! 

Pomagali vam bomo pri izbiri različnih družabnih iger vseh vrst. Naša trgovina je še posebno specializirana za zbirateljske igre s kartami in strateške igre s figuricami.
Izdelki slovenskih ustvarjalcev

MAČICA

Pisane nogavice, odbite majice, takšen in drugačen nakit, vse to dobiš pri Mačici.

Mačica je trgovina z izdelki slovenskih ustvarjalcev in hudimi darili zate in tvoje najdražje
Anime merch, TCG in manga

TCG PARK

Odkrij TCG Park, svojo najljubšo destinacijo za TCG (Pokémon, Yu-Gi-Oh, One Piece, MTG), družabne igre, mange, in še več. Potopi se v fantazijo z našo zbirko knjig in figur.

Takoyaki in izakaja stil kuhinje

MATSURI

Japonski street food gourmet v Ljubljani. Najdete jih v 2. nadstropju v menzi kjer se boste lahko okrepčali z njihovo okusno japonsko kuhinjo.
Bubble tea

YUKO

Poskusite odlične bubble tea čaje in se okrepčajte z ocvrtim piščancem. Yuko je odličen kraj za vse vaše sladko-slane sanje.
Nakit, dodatki ter dekorativni izdelki

ARTEFAKT

Artefakt je fantazijska spletna trgovina z nakitom, dodatki ter dekorativnimi in uporabnimi izdelki za dom. Namenjena je vsem ljubiteljem zgodovine, fantazije, mitologije, slovanskega, vikinškega in keltskega sveta, skrivnostne gotike, srednjega veka, magičnih kamnov, zmajev, vil in drugih mističnih bitij.
Najboljša japonska Matcha

Zen Oaza

Zen Oaza je butična spletna trgovina s sveže mleto japonsko matcho. V naši ponudbi boste našli tako ceremonialno, premium kot tudi kuharsko matcho, unikatne matcha skodelice ter matcha metlice in žličke.
Papirnica

Azijska papirnica

Kawaii zvezki, pisala, nahrbtniki, bubble tea peresnice, Zebra pisala in še ostale ljubke stvari, ki vam Azijo pripeljejo kar v vaš vsakdanjik.
Borilne veščine

Budo Shop

Največja ponudba opreme in rekvizitov za vse borilne veščine na enem mestu.
Knjigarna

Mladinska Knjiga

75 let delovanja. Več kot 120 milijonov izdanih knjig, ki jih najdemo v vsakem slovenskem domu in ob katerih so zrasle generacije. Vrhunsko izobraževalno gradivo, podprto s sodobnimi interaktivnimi potmi do znanja. Revije za otroke, ki navdušujejo že desetletja.
Japonske slaščice

GAIA SLAŠČICE

pripravljamo sladke dobrote vseh vrst. Naša posebnost pa je, da smo začeli izdelovati japonske kruhke #Melonpan. Skozi leta pa se je naša ponudba japonskih slaščic močno povečala. Tako vam bomo na MofuConu ponudili pestro izbiro japonskih sladic.

PIŠITE NAM!

Contact Form

Powered by

Kaja Gril @2023

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram