MofuCon 2023

Društvo Makkon ponovno prireja MofuCon festival Vidimo se 16.12.2023 ob 11:00!

Stojnice, umetniki, predstavitve, tekmovanja, vse kar je Mofu pripeljala lansko leto in še več!

Vstopnina: 7€
Število vstopnic je omejeno in naprodaj na dogodku.

(Vstop prost za otroke do 10 let)
00
days
:
00
hours
:
00
minutes
:
00
seconds

Pritličje

1. Nadstropje

2. Nadstropje

3. Nadstropje

Kako nas najdete

Konvencija poteka v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko ter prostorih Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo v Ljubljani.

Ne tvegajte naključnega potepanja po anime divjini na veliki dan!

Oglejte si našo lokacijo in najboljše načine, kako priti sem. Pustite da vas MofuChan lahko vodi v dan poln čarobnosti!
Prenesite paket okvirjev in delite svoj MofuCon 2023 cosplan na vaših socialnih omrežjih!

Ne pozabite uporabiti  #MofuCon in #MofuCon2023 ter nas označiti na svoji objavi.

Pogosta vprašanja

Vstopnice bodo na voljo na dan dogodka pred vhodom na konvencijo. Skupno bo na voljo 3000 vstopnic, po ceni 7€ za vsako. Nakup vstopnic vnaprej ni možen, zato vas prosimo, da ne zaupate osebam, ki vam ponujajo spletne vstopnice.
MofuCon je družinam prijazen dogodek, zato so seveda vabljeni vaši najmlajši. Za otroke do 10. leta starosti je vstop prost. Prosimo vas le, da poskrbite za njihovo varnost ter varnost in lastnino drugih. Seznanite jih s pravili dogodka in osnovnega bontona konvencij zlasti s pravilnim pristopom do cosplayerjev ter miz trgovin in umetnikov.
Anime konvencije so včasih lahko zelo natrpani, glasni, utrujajoči dogodki zato vas prosimo da za varnost ter udobje vseh, vaše tačkaste (velja tudi za vse ostale kosmate, luskave ali pernate) prijatelje pustite nekje na varnem in toplem. Tudi če so vaš zvesti cosplay side-kick je vstop vsem domačim živalim na konvencijo v kakršnikoli obliki prepovedan. Izjemoma so seveda dovoljene vse službene živali, ki vestno pomagajo svojim lastnikom.
Prostori so opremljani z dvigali in omogočajo nemoteno gibanje za vse gibalno ovirane osebe. Če potrabujete dostop do vhoda ali večje parkirno mesto nas o tem prosimo v naprej obvestite na info@mofucon.si.
Cosplay kostumi so na konvenciji več kot dobrodošli. Anime tematika ni obvezna, lahko upodobite lik iz katerekoli franšize, ki vam je pri srcu naj bodo to video igre, znanstvena fantastika, stripi, fantazija... Pomembno je slediti vsem navodilom MofuCon organizacijske ekipe. 

Cosplay mora biti spoštljiv ter primeren za družinam primeren dogodek. Ne sme vsebovati delujočih, ostrih ali nabrušenih orožij in predmetov. Prav tako so prepovedane vse replike pištol (Airsoft, Nerf...) ali drugih predmetov ki bi lahko ogrožali ostale obiskovalce. Vaš cosplay bo morda pred vstopom na konvencijo pregledala varnostna služba, prosimo vas za sodelovanje. Ob primeru neupoštevanja pravil bo kos opreme zadržan ali pa boste primorani zapustiti konvencijo ali zamenjati kostum.
Na MofuConu je dovoljeno slikanaje ter snemanje v okviru Pravil za fotografe in snemalce. Pravila veljajo tudi za vse obiskovalce, ki želijo dan zajeti s svojimi mobilnimi telefoni.

PIŠITE NAM!

Contact Form

Powered by

Kaja Gril @2023

buscar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram